Treffende teksten, scherpe copy & boeiende content

Van droge tekst naar een sprankelend verhaal. Bekijk hier mijn diensten. Voor diverse middelen kan ik jouw boodschap tot leven brengen. Een boodschap verpakt in prettig leesbare tekst. No nonsense, alhoewel een beetje humor is niet verkeerd.

diensten en aanbod

Storytelling

Vertaal jouw visie en missie naar een verhaal dat jouw publiek horen wil. Je boodschap verpakt in een verhaal heeft impact. 

Storytelling is een effectieve manier om je boodschap over te brengen, om je belofte geloofwaardig te maken, maar vooral ook om je publiek te boeien en aan je te binden. 

Wil jij ook je doelgroep raken? Of bij de lurven pakken? 

Webteksten

Heb ik je aandacht? Wanneer jij dit leest, maak ik een sprongetje in de lucht. Laat me dus vooral weten, dat je dit hebt gelezen. Maar in de praktijk blijkt dat je bezoekers de teksten op je website scannen. Mensen zijn op zoek. Op zoek naar antwoorden, oplossingen en soms gewoon vermaak. 

Daarom… pak ze meteen in. Laat zien wat je in huis hebt. Goede webteksten spatten van het scherm en goede webteksten hebben een juiste opbouw. 

Bovendien is het ook prettig als je vindbaar bent op het immense web. SEO-proof teksten zijn dus essentieel. Maar als het om tekst gaat, is mijn motto “Eerst sprankelen en dan SEO. In die volgorde werk ik dus ook. 

Wil jij ook sprankelende teksten, die werken voor jou? Laten we er eens over sparren. 

Blogs en columns

Elk communicatiemiddel heeft een doel. En al lijken blogs en columns geen concreet doel te dienen. Het regelmatig schrijven van blogs zorgt voor interessante content. Dat is prettig voor je zichtbaarheid. Bovendien is het de kans om je expertise te tonen. Dus pak je podium! Plankenkoorts? Laat mij je de juiste woorden geven. 

Klantcases

Maak je belofte geloofwaardig door je klant aan het woord te laten. Een goede klantcase is het bewijs dat jij je propositie ook waar maakt. En anders dan bij een review of een aanbeveling, heb jij de regie. Een succesverhaal geeft je doelgroep het vertrouwen dat de oplossing binnen handbereik is.