Geef het beestje maar een naam

Copywriter, content creator, storyteller, verhalenverteller of gewoon tekstschrijver. Geef dit beestje maar een naam. Ik luister vooral naar de naam Jill en al ruim 10 jaar ook naar “ma-maaa”. Die laatste wordt gebruikt door drie koters.

Ik ben dan wel een veertiger (au), ik mag nog graag buitenspelen, dansen – op of buiten de maat -, zingen als een valse kraai of een spannend jeugdboek lezen.

Ik heb nog niet heel lang het labeltje ADHD. Daar mag je van vinden wat je wilt, ik ben er blij mee. Ik ben snel afgeleid, een tikkeltje chaotisch en enorm impulsief. Maar ik ben ook een creatieve denker en een enthousiasteling. Als iets me boeit, dan zorgt hyperfocus dat ik er helemaal in opga. Met verrassende concepten en creaties als resultaat.

wie ben ik

schrijven is een feestje

Misschien moet ik hier neerpennen dat ik eerder schreef dan dat ik zindelijk was, de schoolkrant tot het niveau Parool heb verheven en dat ik op de basisschool een schrijfwedstrijd won.

Dat laatste is waar… Maar als een tante weer eens zei dat ik later vast schrijver zou worden, dan zei ik resoluut nee. Dat ik als freelancer fijne stukjes tekst zou gaan schrijven was dus geen uitgestippeld pad. Maar uiteindelijk wel een logische stap, want mijn hartje gaat sneller kloppen van een goed verhaal. Ik hou van het kneden van brokken informatie om er uiteindelijk een spetterende tekst van te bakken. Kijk maar eens bij mijn diensten, om eens te zien wat ik dan schrijf. 

Heb jij ook veel te vertellen, maar weet je niet hoe? Of heb je er simpelweg de tijd niet voor? Bel me eens voor een bakkie of een brainstorm.

Bel of mail me gerust!

Bellen? 06-47406106

Liever een mailtje? Dat mag natuurlijk ook!

jill@quantext.nl

PAS OP PERSOONLIJK

Ik wil zo af en toe eens een stukje tikken op persoonlijke titel. Dat doe ik dan op mijn blog De krant van Quant. Neem gerust een kijkje! Maar wees gewaarschuwd! Ik gebruik geen zout.

persoonlijke noot